Hoe zet je financiële doelen die je leven veranderen?


We verdiepen onze in de kracht van het stellen van financiële doelen verkennen. Als holistisch geldcoach en beleggingstrainer, combineer ik de wijsheid van experts met mijn eigen ervaringen om jou te begeleiden naar financiële vrijheid.

Het Belang van Doelen Stellen Mijn reis begon in 2016, toen een onverwachte ziekte mij dwong mijn financiën te herzien. Net als jij, heb ik dromen: een huis kopen in het buitenland, vroeg met pensioen gaan, en onder andere de studie van mijn kind financieren. Het stellen van duidelijke doelen hielp mij om mijn financiën te herstructureren en mijn leven te transformeren.

Realistische Verwachtingen Als moeder en ondernemer weet ik dat het belangrijk is om realistisch te zijn. Je financiële capaciteit begrijpen en haalbare doelen stellen, is cruciaal. Dit betekent soms dat je je dromen moet aanpassen aan je mogelijkheden, maar altijd met het oog op groei en verbetering.

Een Plan van Aanpak  Na mijn diagnose heb ik geleerd hoe belangrijk een plan is. Dit betekende budgetteren, investeren in ETF's, Bitcoin, en Forex, en vooral: mijn mindset veranderen. Ik leerde dat geld niet alleen een middel is, maar ook een reflectie van mijn eigenwaarde en overtuigingen.

De Rol van Tijd Tijd is je grootste bondgenoot in financiële planning. Begin vroeg met sparen en investeren, en zie hoe compounding je helpt je doelen te bereiken. Mijn online en offline trainingen zijn ontworpen om je hierbij te helpen, ongeacht je huidige financiële situatie.

Conclusie Het stellen van financiële doelen is meer dan alleen een nummer op papier; het is een commitment aan jezelf en je toekomst. Door realistische doelen te stellen en een plan van aanpak te hebben, kun je je leven in positieve zin veranderen.

Ben je klaar om je financiële doelen te stellen en je leven te transformeren? Schrijf je in voor mijn webinar 'Introductie in Beleggen', download mijn e-book 'Mastering your Money', of schrijf je in voor een van mijn trainingen op www.vrouweninforex.nl. Samen zetten we stappen naar een leven vol financiële vrijheid en voldoening.

Met warme groet,
Naomi Verwey Koswal
Holistisch Geld Coach & Trainer op het gebied van Beleggen (ETF's, Bitcoin en Forex)